KÜTAHYA KONTEYNER KENT ÇOK YAKINDA HAZIR

413

KUTSO Başkanı Esin Güral Argat ve yönetim kurulu üyeleri Hatay’daki “Kütahya Konteyner Kent’in” son durumu yerinde gördü. 1000 kapasiteli konteyner kentin çok yakında depremzede vatandaşlarımızı misafir etmeye başlayacağını vurgulayan Kütahya Valisi Ali Çelik, destek olan herkese minnetlerini sundu

KUTSO HEYETİ DEPREM BÖLGESİNDE

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri deprem bölgesine gitti.

İlk olarak İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Meclis Başkanı Zeki Altun ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden KUTSO heyeti, İskenderun’da yaşanan depreme ilişkin başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Depremin ilk gününden beri bölgede görevlendirilen Kütahya Valisi Ali Çelik ile de bir araya gelen heyet Hatay Vali Vekili Oğuzhan Bingöl’ü ziyaret etti. Hatay’da yaşanan depreme ilişkin başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Vali Ali Çelik, Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri AFAD Başkanı Yunus Sezer ile Hatay’daki yapımı gerçekleştirilen “Kütahya Konteyner Kent” yaşam alanını yerinde incelemelerde bulundu.

‘DESTEK OLAN HERKESE MİNNETLE’

Kütahya Konteyner Kenti’nin çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade eden Vali Ali Çelik, “1000 kapasiteli konteyner kentimizde çok yakında depremzede vatandaşlarımızı misafir etmeye başlayacağız. Destek olan herkese minnetle ifadelerini kullandı.

KUTSO heyeti daha sonra Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Hatay’da yaşanan depreme ilişkin başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Son olarak AFAD Hatay İl Müdürü Ahmet Ali Artun’u Hatay Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü de ziyaret edildi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *