‘DÜNYADA DA YÜKSELTECEĞİZ’

633

TULU PORSELEN’DEN İFTAR PROGRAMI

Tulu Porselen’in iftar programında konuşan Genel Müdür Sebahattin Duru, Tulu Porselen markasını, çalışanlarıyla birlikte dünyada da hatırı sayılır bir yere getirmeyi hedeflediklerine değindi. Tulu Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç ise kendisini yalnız bırakmayan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti

Ürünleri ile Türkiye’nin her sofrasına misafir olan Tulu Porselen iftar programı düzenledi. Tulu Porselen Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kılınç, Tulu Porselen Genel Müdürü Sebahattin Duru,  Yönetim Kurulu Danışmanı Soner Sulamaz ve Tulu Porselen çalışanlarının katıldığı iftar, Bengisu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

İftar davetlerine katılım gösteren herkese teşekkür eden Tulu Porselen Genel müdürü Sebahattin Duru, 25 sene önce başladıkları üretime bugünlere Bin 200 kişi ile üretime devam ettiklerini belirtti. Duru, önemli bir yere getirdikleri Tulu Porselen markasını, çalışanlarıyla birlikte dünyada da hatırı sayılır bir yere getirmeyi hedeflediklerine değindi.

‘BENİM HİKAYEM TULU’YA GİDEN BİR YOLCULUKTU’

Yoğun programımdan dolayı iftar programına katılamayan Tulu Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç’ın programa bir mesaj yolladı. İftar programına katılamadığını için derin üzüntü duyduğunu belirten Kılınç, “Tulu’ya giden bir yolculuktu benim hikayem.” Dedi. Hayallerini, ter, çamur ve emekle birleştirirken, kendisini yalnız bırakmayan ve kendisine inanan çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Kılınç, Kadir Gecesi ve Ramazan bayramını tebrik etti hayırlara vesile olmasına temenni etti.

Programa katılan herkesin Ramazan Bayramını kutlayan Tulu Porselen Yönetim Kurulu Danışmanı Soner Sulamaz, “Tulu ile başlayan yolculuğum beni böyle bir dünyaya soktu ki; insanın mayası çamur, renkler ve buna yön veren çalışma arkadaşlarım. Beni dünyanıza kabul ettiğinizden dolayı teşekkür ederim Birlikte başarılı hikâyelere yol alalım.” İfadelerini kullandı.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *