‘14 MAYIS GÜNÜ BİZLER İÇİN YENİ BİR BAYRAM OLACAK’

458

Kütahyalılar’dan aldıkları güçle seçimlerden güçlü çıkacaklarına değinen AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Hiçbir söylem, icraat üretemeyip sadece yargılama ve bölücülük üzerine kirli siyaset yürüten şer odaklarına karşın, Güçlü vatandaşlarımızla 14 Mayıs bizler için yeni bir bayram olacaktır.”dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya teşkilatı tam kadro saha ziyaretlerine devam ediyor.

‘SEÇİMLERDEN GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ’

28. Dönem Milletvekili adayları ile birlikte sevgi yolunda esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Güçlü şehrimizde, güçlü hemşehrilerimizle hasbihal ettik gönüllerine girdik. 14 Mayıs 2023 Seçimlerinden tüm şehrimizin, vatandaşlarımızın destekleriyle güçlü şekilde çıkacağız.” İfadelerini kullandı.

Germiyan sokağı ve Aşağı çarşı esnafı ile de bir araya gelen heyet daha sonra Anadolu Garajı, Kapanaltı, Altıncılar Çarşısı, Belediye İşhanı ve Sera AVM’yi ziyaret etti. Adaylarla birlikte vatandaşların halini hatırını soran Önsay,  “Bu zorlu yolda dualarını istedik. Birlikte varız, birlikte güçlüyüz. AK Parti Bir Dava Hareketidir.”dedi.

‘İCRAAT DEĞİL KİRLİ SİYASET ÜRETİYORLAR’

Dumlupınar ve Cumhuriyet Mahalleleri seçim bürolarını Milletvekili adaylarımızla birlikte ziyaret eden Önsay, “28. Dönem Milletvekili adaylarımızla Ak noktamızda hemşehrilerimize hitap ettik, Türkiye Yüzyılı’nı konuştuk.” Dedi. “Hiçbir söylem, icraat üretemeyip sadece yargılama ve bölücülük üzerine kirli siyaset yürüten şer odaklarına karşın, Güçlü vatandaşlarımızla 14 Mayıs bizler için yeni bir bayram olacaktır.”şeklinde konuşan Önsay, “Mahallelerin uç beyleri” diye tanımladığı mahalle yönetimlerinin seçim sürcinde yoğun emek ve gayretler gösterdiğini belirtti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *