‘KÜRSÜ DE SİZİN MAKAM DA SİZİN’

475

Seçilmesi halinde alışılmışın dışında bir vekil olacağını belirten Büyük Birlik Partisi 1’inci sıra Kütahya Milletvekili Adayı Cüneyt Erol, “Erişilebilir ve ulaşılabilir bir milletvekili olacağım. Biz sizinle birlikte yol yürüyeceğiz, kürsümüzde sizin, koltuğumuzda sizin, makamımızda sizin.” Şeklinde konuştu

Büyük Birlik Partisi Kütahya İl Başkanlığı tarafından Alyans Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programında milletvekili adayları tanıtıldı. Programa; Büyük Birlik Partisi Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, 1. Sıra Kütahya Milletvekili Adayı Cüneyt Erol, 2. Sıra Kütahya Milletvekili Adayı Yunus Soygür, 3. Sıra Kütahya Milletvekili Adayı Havva Bacak, 4. Sıra Kütahya Milletvekili Adayı Hasan Keskin, 5. Sıra Kütahya Milletvekili Adayı Yıldırım Beyazıt Şenferah katıldı.

‘CUMHUR İTTİFAKI İÇİNDE NİZAM-I ALEM İÇİN ÇALIŞTIK’

Kütahya’nın her bir sokağının ve köyünün tozunu yuttuğunu belirten 1. Sıra Kütahya Milletvekili Adayı Cüneyt Erol, “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun vatan millet ve bayrak sevdasını kendimize şiar kabul edip, cumhur ittifakı içerisinde yer alarak nizam-ı alem için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı. Şehrin sorunlarını bildiğini vurgulayan Erol, “Şu sorunumuz var, bunu çözmemiz lazım diyerek değil, samimiyetimizle dostluğumuzla içinizden birisi oluşumuzla sorunları hep birlikte çözeceğiz. Ahmet Amcamın, Ayşe Teyzemin , Ali Abimin, Fatma Ablamın , Öğrenci Kardeşimin , Engelli Kardeşimin , Çiftçi Dostumun , Esnafımın bir sorunu mu var onun elinden tutup onunla beraber bağıracağıma ,onunla birlikte yürüyeceğime , onunla birlikte dertleneceğime emin olun.” Dedi.

‘ALIŞILMAMIŞ BİR VEKİL OLACAĞIM’

Alışılmış milletvekillerinden olmak istemediğine değinen Erol, “Hemşerilerimiz ile birlikte gülen, onlarla birlikte ağlayan, geçici vaatlerle, göz boyama taktikleriyle vatandaşlarımızdan oy istemiyoruz. Biz diyoruz ki sizinle birlikte yol yürüyeceğiz, kürsümüzde sizin, koltuğumuzda sizin, makamımızda sizin. Erişilebilir ve ulaşılabilir bir milletvekili olacağımdan, dün neysem, bugün neysem, yarında aynı kişi, Kütahya’nın öz evladı Cüneyt Erol olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi. Programda diğer Büyük Birlik Parti Milletvekili adayları da kısa bir konuşma yaparak Kütahyalılardan destek istedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *