DUMLUPINAR’DA BAYRAM COŞKUSU

553

Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında Hacettepe’yi 2-1 mağlup ederken. Goller uzatma dakikalarında geldi. 4 dakikada 3 golün atıldığı maç sonunda büyük bir sevinç yaşandı

Bayramın 3’üncü gününde kendi taraftarının önünde sahaya çıkan Belediye Kütahyaspor, Hacettepe’yi konuk etti. Belediye Kütahyaspor maçın ilk dakikalarında Enes ve Ali Kemal ile gole yaklaştı ancak sonuç değişmedi.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan maçın ikinci yarısında iki takımda gole yaklaştı ancak sonuç alamadı. Maçın son dakikaları büyük bir heyecana sahne oldu.  Dakika 90’da ceza sahasına yapılan ortaya önce Yusuf vurdu top kaleciden döndü Berkant Kök tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden 1 dakika sonra serbest vuruş kazanan Hacettepe’te vuruş baraja çarparak direğin dibinden ağlara gitti ve skora denge geldi.

Herkes maç beraberlikle bitecek derken, Kütahyaspor’un kurtarıcısı Talha Mayhoş harika bir gol kaydetti. Ceza sahası dışından çok sert vuran Talha takımını bir kez daha öne geçirdi ve Kütahyaspor bu golle maçı 2-1 kazanarak şampiyonluk için yeniden umutlandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *