SİPARİŞİNİZ İYİLİK OLSUN

1054

ALIŞVERİŞİNİZİ AFET BÖLGESİNDEKİ ESNAFLARDAN YAPIN

Deprem bölgesindeki yerel üreticilerin üretimlerine devam edebilmesi için online alışveriş platformları sayesinde bölge esnafından alışveriş yapabilirsiniz. Türkiye’nin en çok tıklanan alışveriş sitelerinde “afet bölgesinden satıcı” etiketi ile bölgedeki deprem mağduru binlerce esnaf, müşterilerini bekliyor.

ÜRETİME DESTEK AÇIKLAMASI

6 Şubat tarihinde 11 ili derinden etkileyen depremler onbinlerce vatandaşı hayattan koparırken çok daha fazlasını evlerinden ayırdı. Bölgede üretim de büyük yara aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramının ikinci gününde deprem mağduru çiftçilere ziraat bankası vasıtası ile sıfır faizle hayvancılık kredi verileceğini hayvan ve yem alımlarını destekleneceğini açıkladı.

Bölgede üretimin desteklenmesi için yapılan çalışmalar devam ederken; bölgedeki yerel üreticiler de her şeye rağmen ayakta kalmak ve üretmek için çabalıyor.

‘AFET BÖLGESİNDEN SATICI’LARI TERCİH EDİN

Deprem bölgesindeki yerel üreticilerin ve küçük işletmelerin ekonomik olarak hayatlarına devam edebilmesi için tüm vatandaşların verebileceği destekler bulunuyor. Günlük alışverişlerinizi yaparken online alışveriş ile afet bölgesindeki yerel üreticilere Türkiye’nin her yerinden ulaşmak mümkün.

Türkiye’nin en çok rağbet online alışveriş platformları afet bölgelerindeki yerel üreticilere özel sekme oluşturuyor. Bölgenin coğrafi işaretli ürünlerini, gıda, kıyafet, elektronik, kozmetik hemen her kategoride “afet bölgesinden satıcı” etiketli ürünler müşterisi ile buluşuyor.

Alışveriş platformalar ayrıca afet bölgesinde üretilmiş ya da bölgedeki satıcıların elindeki ürünleri satın almak isteyen vatandaşlar için ekstra indirimler ya da kargo avantajları sağlayabiliyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *