DOMANİÇSPOR’DAN GÖRKEMLİ KUTLAMA

149

1. Amatör Kümede şampiyon olup play-offların ardından Süper Amatör Kümeye yükselen Domaniçspor şampiyonluğunu muhteşem bir organizasyonla kutladı. Sezon boyunca şampiyonluğa inandıklarını belirten Kulüp Başkanı Sinan Uysal, “İnşallah bu başarımız devam edecek” dedi.

1. Amatör Kümede şampiyon olup play-offların ardından Süper Amatör Kümeye yükselen Domaniçspor’un başarısı Domaniç Cumhuriyet meydanındaki Şampiyonluk Gecesinde kutlandı. Kutlamaya Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Kulüp Başkanı Sinan Uysal ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam M.Furkan, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ve çok davetli katıldı.

‘EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK’

Yönetim kurulu, teknik ekip ve futbolcuları tebrik eden Başkan Sinan Uysal, şampiyonluğa tüm Domaniç halkı ile birlikten inandıklarını vurgulayarak “Emeklerimizin karşılığını aldık. İnşallah bu başarımız devam edecek” dedi. Yahya Türk,Domaniçspor’un sezon boyunca iyi bir mücadele gösterdiğini belirtti.

Sporun dostluk ve kardeşliği pekiştirdiğini dile getiren Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, “Bizlerin birlik beraberlik içinde spor yapmamız lazım. Üst lige çıkan takımlarımızla birlik içinde olmalıyız. Yeni sezonun centilmenlik içinde geçmesini temenni ediyorum. Bizler de elimizden geleni yapacağız” dedi. Domaniçspor’u tebrik eden Kaymakam M.Furkan şampiyonluğun kutlu, başarının daim olmasını diledi.

Eğlencenin doyasıya yaşandığı gecede Sanatçılar Banu Korkmaz ve Taner Yazıcı’nın şarkıları hep bir ağızdan söylendi. Eğlenceli dakikaların ardından şampiyon U 14 takımı ve A takım kupalarına kavuştu.

GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI

ERKAN SAĞLAM PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Kulübe maddi manevi desteklerini sunan isimlere plaket takdiminde bulunulan gecede Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam plaketini kulüp başkanı Sinan Uysal’dan aldı. Domaniçspor’u şampiyonluğundan dolayı tebrik eden Sağlam, yeni sezonda da takıma başarılar diledi.

1.Amatör Kümede şampiyon olan Domaniçspor’un, güçlü rakipleri ile oynadığı zorlu play-offlar maçlarını da kayıpsız geçerek Süper Amatör Kümeye yükselmesi tüm ilçede büyük bir sevinçle karşılandı. Domaniçspor, yaptığı transferlerle adından söz ettirirken lige de iddialı bir giriş yaptı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *