BEKLENEN EĞİTİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

322

Kütahya OSB Akademi resmi internet sitesinde en fazla başvuru alan eğitimlerden biri olan “Müzakere Becerileri & İkna” eğitiminde yatırımcılara, müzakere tanımları, türleri, müzakerede doğru bilinen yanlışlar, iş müzakeresinde iletişim esasları, oyun teorisi, müzakerede seçenek oluşturmak vb. konular aktarıldı.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarının ve çalışanlarının kişisel gelişim, toplumsal farkındalık ve kariyer planlamalarına katkıda bulunmak amacıyla faaliyete geçirilen Kütahya OSB Akademi’de eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

ETKİNLİKLER YAPILDI

OSB Akademi resmi internet sitesinde en fazla başvuru alan eğitimlerden biri olan “Müzakere Becerileri & İkna” eğitimi, Kütahya OSB Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Kütahya OSB’de yer alan firmaların yönetici ve çalışanlarının katılım sağladığı eğitimde, eğitmen Necil Beykont tarafından katılımcılara; müzakere tanımları, türleri, müzakere-pazarlık ayrımı, müzakerede doğru bilinen yanlışlar, iş müzakeresinde iletişim esasları, oyun teorisi, müzakerede seçenek oluşturmak vb. konular aktarıldı. Sözlü anlatımlar ve etkinliklerle birlikte verimli saatlerin yaşandığı “Müzakere Becerileri & İkna” eğitimi katılımcıların soruları, görüşleri ve geri bildirimlerinin akabinde son buldu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *