‘SORUNLARINIZA ÇÖZÜM MİLLET PARTİSİ OLACAK’

450

Altıntaş, Aslanapa, Dumlupınar, Zafertepe-Çalköy’de vatandaşlara davalarını anlatan Millet Partisi Kütahya il teşkilatı, kadrolarının vatandaşın sorunlarını çözecek güç ve yetkinlikte olduğunu beyan etti. Parti mensupları vatandaştan destek istedi.

Kütahya’nın Millet Partisi sevdalıları bu günde, Altıntaş, Aslanapa, Dumlupınar, Zafertepe-Çalköy bölgelerini karış karış gezerek davalarını anlatmaya, vatandaşları uyarmaya ve Millet Partisine destek istedi.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Vatandaşların sıcak ilgisi ile karşılanan Millet Partisi mensupları, vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi ve destek mesajları aldı.

Vatandaşların, seçmenlerin dertlerini dinleyen ve onları Millet Partisine davet eden Millet Partililer ülkedeki ekonomik çıkmazların çözülemez olmadığını ve Millet Partisi İktidarında çok kısa sürelerde sorunların çözülebileceğini söylediler.

SEÇİMLERDE DESTEK İSTEDİLER

Sorunların kötü idareden kaynaklandığını, akıl için yolun belli olduğunu, elli senedir iktidara hazırlanan; ülkenin kalkınma, yükselme ve gelişme projelerinin hazır olduğunu ifade eden parti mensupları kadrolarının sorunları başaracak güç ve yetkinlikte olduğunu beyan etti. Verilen oyların sorunları tek başına çözmeyeceğini, devlet-millet birliğinin temin edildiğinde sorunların aşılacağını dile getiren teşkilat üyeleri vatandaşları Millet Partisini desteklemeye davet etti.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *