AYNA İLE SOHBET

422

                            Remzi Günay

Gazetemiz KIRKÜÇ’ ünbize ayrılan bu köşesinde;

Bu güzel şehrin tarihi, kültürü, sanatı, sanatçıları, yeraltı yerüstü zenginliklerinden.. Tabii güzelliklerine.. Çarşı pazarından.. Sanayicisi, tüccarı ve müteşebbisine.. Tarımından turizmine.. Arada bir siyasetine..

Az birazda sporuna kadar bir çok mevzuda yazmaya, görüş ve düşüncelerimizi sizlerle paylaştık, paylaşmaya devam ediyoruz.

Bugüne değin sizlerden gelen genellikle olumlu tepkiler yazma arzumuzun hep güç kaynağı oldu.

Yazılarımız ilgi görsün, insanların dikkatini çekip şahsımızdan bahsedilsin diye de yazmadık, yazmıyoruz.

Suyunu içip havasını soluduğumuz bu kadim şehre olan tutkumuzla yazdık. Sorumluluğumuzu da hep aklımızda tuttuk, hiç unutmadık.

☆☆

Günlük hayatın koşuşturması arasında gözden kaçanları yakalamak.. Duyulmayanları duyup, duyurmak.. Bilip de atladıklarımızı lisan-ı münasiple siz değerli okurların ilgisine, bilgisine sunmaya çalıştık, çalışıyoruz.

Yazdıklarımıza olumlu bakarak teşvik ve teşekkür edenler olduğu gibi, tasvip etmeyip tenkit eden muhalif görüşler de oldu, oluyor.. Olmalı da. Olmazsa olmaz diyenlerdenim.

Hakaret içermeyen her görüşe saygılı ve açığız. Özellikle muhalif görüşte olanlara da teşekkür ediyorum. Yanlışa düşmemize, unuttuklarımızı hatırlamaya, bilmediklerimizi öğrenmemize, yazmamıza ‘hız’ vesilesi oldukları için.

☆☆

Zaman zaman ifade edildiği/ettiğimiz gibi fıkra ve köşe yazıları ilmi makaleler, tez yazıları değildir. Yazarın günlük hayatın her alanında yer alan  aktüel konuları özgür bir bakışla kaleme aldığı serbest yazılardır.

Zaten her yazar çizerin yazılarında açık açık olmasa da inceden bir muhalif duruşu vardır. Fakirin yazılarındaki satır aralarında da bunu görebilirsiniz. Hatta yazdığınız gazetenin yayın politikasına ters düşen yazılarınız da olabilir. Mümkündür.

Yazmaya devam inşaallah.

Günün sözü:

‘Bazen bir adım geri çekilmek çok şeyi değiştirir.

                     __________




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *