MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ ‘MİLLİ İRADENİN DENİZ FENERİDİR’

323

Tarih ve milletin MHP’ye kutsal bir rol verdiğini ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, bu görevi eksiksiz yerine getirmenin kendileri için önemine vurgu yaptı. Erbaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin milli iradenin deniz feneri olduğunu belirtti.

MİLLET MHP’YE TARİHİ BİR ROL VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili ve 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Erbaş, 14 Mayıs’ta Türk Siyaset ve demokrasi hayatının tarihi nitelikli seçimleri yapılacağını belirtti. Tarih ve milletin MHP’ye bir rol verdiğini vurgulayan Ahmet Erbaş, “MHP siyasette sadece bu rolü oynar. Nedir bir rol? Milletin bekasını garanti altına almak. Devletin varlığını daim kılmak. Bu bir sigorta görevidir.” İfadelerini kullandı.

Kendileri için önemli olanın tarih önünde ve millet nezdinde görevimizi tam ve eksiksiz yapmak olduğunu dile getiren Erbaş, “Devletimiz güçlü olsun, milletimiz huzur içinde yaşasın. Refah içinde yaşasın. Devletimiz bağımsız olsun, milletimiz hür olsun. Bu kutsal rolüyle MHP bir düzenleyici görevi yerine getirmektedir. O nedenle hiç kimse MHP’yi sayısı yüzü geçmiş partilerle ne karıştırsın ne de mukayese etsin.”şeklinde konuştu.

‘EMPERYALİZMİN OYUNLARINI BOŞA ÇIKARDI’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin önündeki tehdit ve tehlikeleri görüp emperyalizmin Türkiye’deki bütün oyunlarını boşa çıkardığını dile getiren Erbaş, şu ifadeleri kullandı: “Devlet bahçeli aynı zamanda Türkiye’de demokrasimizin de teminatı ve güvencesidir. Bu sadece bugün ve önümüzdeki dönem için böyle değildir, yakın siyasi tarihimize bakın, demokrasiyi tıkayan bütün sorunları devlet bahçelinin insiyatifleri çözmüştür.2007 cumhurbaşkanlığı krizi, başörtüsü kriz, anayasa değişikliği vs. Devlet bahçeli milli iradenin Deniz feneridir.”

Millet ittifakının siyasi profilinin çok endişe verici bir görünüm kazandığına dikkat çeken Erbaş, “Bir kere bölücü mahfiller bu ittifakın gizli ortağı filan değildir,açıkça ortağıdır. Eskiden bu durumu gizlemek için kıvranıyorlardı, artık buna lüzum da görmüyorlar. Yani Kılıçdaroğlu eğer cumhurbaşkanı olursa bunu sağlayan PKK’nın siyasi kolu olacaktır.” Dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *