180 KÜTAHYALI GENÇ TEKNOFEST 2023’E KATILDI: GENÇLER PROJELERE BİZZAT ŞAHİT OLDU

366

Kütahya’dan 180 genç, TEKNOFEST 2023’te yerli ve milli projeleri inceledi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, gençlerin TEKNOFEST’e karşı olanlara inat özgün savunmanın artılarını, askeri teknolojilerdeki milliliğin ne kadar önemli olduğunu bizzat yerinde gördüğünü vurguladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Gençlik Kolları organizasyonu ile etkinliğe Kütahya’dan 180 genç, İstanbul’a giderek TEKNOFEST 2023’e katıldı.

‘ENGELLEYECEĞİZ DİYENLERE İNAT’

Gençlerin Milli Savunma Sanayi icraatlarının Atatürk Havalimanında sergilendiği etkinlikte, büyük projeleri bizzat yerinde inceleyip, dokunduğunu, bilgi aldığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Dokunacağız, engelleyeceğiz diyenlere inat, TEKNOFEST’e giden gençlerimiz özgün savunmanın artılarını, askeri teknolojilerdeki milliliğin ne kadar önemli olduğunu bizzat yerinde görmüş oldu.” ifadelerini kullandı.  

‘ASKERİ SAVUNMADA ÖZGÜRLÜK

TAM BAĞIMSIZLIĞIMIZI SAĞLAR’

TEKNOFEST dönüşü etkinliğe katılan gençlerle buluşan Mustafa Önsay, “Birlikte çorba içtik, hasbihal ettik. Yaptığımız söyleşilerde, askeri savunma alanında özgür olmazsak tam olarak bağımsızlığımızı kazanamayız mesajını gençlerimizle birlikte tekrar yineledi.” Dedi.

AK Parti 5. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Altuğ Atalay bir konuşma yaparak gençlere önemli mesajlar verdi. Atalay, gençlere çok çalışmaların gerektiği çalışarak başarılı olabileceklerini söyledi.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *