ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM KÜTAHYA!

378

20-21 Mayıs tarihinde Valilik önünde düzenlenecek kermese tüm Kütahyalıları davet eden Vali Ali Çelik, “Bir kez daha deprem felaketinin yaralarını sarabilmek için bir araya geliyoruz. “ dedi.

KERMESE DAVET

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin ardından yaraların sarılması için birçok organizasyona imza atan Kütahya’da bu kez engelli depremzedelerin ihtiyaçları için kermes düzenlenecek. Kütahya Valiliği himayesinde, deprem bölgesindeki engelli vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere hayata geçirilecek kermes, Kütahya merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren tüm kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler, STK’lar, iş insanları, esnaf ve vatandaşların desteğiyle düzenlenecek.

GELİRİ ENGELLİ DEPREMZEDELERE GİDECEK

20/21 Mayıs günü Valilik Hizmet Binası Önünde açılacak kermese tüm Kütahyalıları davet eden Vali Ali Çelik, “Kıymetli Kütahyalılar, bir kez daha deprem felaketinin yaralarını sarabilmek için bir araya geliyoruz.  Kermesimizin tüm geliri deprem bölgesindeki engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçları için kullanılacak.” İfadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *