ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ MAVİ ŞİMŞEK’E BÜYÜK PRİM JESTİ

330

Kütahya protokolü, ligin bitmesine son üç maç kala şampiyonluk mücadelesindeki Belediye Kütahyaspor’u idmanda ziyaret etti. Kütahya Valisi Ali Çelik ve MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, 3.ligde şampiyonluk mücadelesi veren takıma son üç maç için 150 bin TL galibiyet primi sözü verdi.

3.lig 1. Grupta son üç haftaya lider Yeni Mersin İdman Yurdu’nun iki puan gerisinde 2.sırada giren Belediye Kütahyaspor takımı kampını önemli Eskişehir maçı öncesi Kütahya Valisi Ali Çelik, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, ve Belediye Başkan yardımcıları ziyaret etti.

‘ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYORSUNUZ’

Ziyarette sporcular ve teknik ekiple bir araya gelen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “ Bu hafta sonu sizlere destek için Şanlıurfa’daydık. Bu yoğun seçim atmosferinde bile sizleri hem içeride hem dışarıda yalnız bırakmıyoruz. Sizler başarılarınızla zaten her şeyi hak ediyorsunuz. Artık son üç maç kaldı. Tüm Kütahya halkı arkanızda, şampiyonluğu hak ediyorsunuz. Son üç haftada her galibiyetinize 50 bin lira destek oluyorum. Şampiyonluğunuzu ise hep birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde kutlayacağız.”dedi.

‘MAÇA GELEMEDİĞİMDE ELİMDE TELEFON GALİBİYETİ BEKLİYORUM’

Belediye Kütahyaspor kampını ziyaret eden Kütahya Valisi Ali Çelik şampiyonluk yolundaki takıma 150 Bin TL’lik prim sözü verdi.

İdman sonunda sporcularla bir araya gelen Vali Çelik, “Her zaman gönlümüz sizinle, bazen işlerimizden dolayı maçlarınıza gelemiyoruz. O anlarda bile elimizde telefon galibiyet haberlerinizi bekliyoruz. Son üç hafta kaldı. Bu güzel şehrimize kupayı getireceğinizden eminim. Hepinizi başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Bende 150 bin lira ile başarılarınıza destek oluyorum.”diye konuştu.

TAKIMA MORAL VERDİLER

Önemli maç öncesi takımı ziyaret ederek başarı dileklerini ileten protokol üyelerine teşekkür eden Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu’ndan şu açıklama yapıldı: “Eskişehirspor ile oynayacağımız zorlu maç öncesinde idmana giden Kütahya Valisi Ali Çelik, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Belediye Başkanı Prof Dr. Alim Işık, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, Belediye Başkan yardımcılarımız ve Kulüp Başkanımız Erdoğan Çolak bugünkü idmanımızı ziyaret ederek hafta sonu oynayacağımız Eskişehirspor maçı öncesi takımımıza moral verdiler.

İdmanımızı ziyaret eden Milletvekili Erbaş takımımıza toplamda 150.000 TL’lik prim sözü verdi. Ayrıca Milletvekili Erbaş takımın Şampiyon olması halinde tüm takımı tatile götüreceğini açıkladı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Destekleri için kendilerine teşekkür ediyor ve bu desteği tüm şehrimizden bekliyoruz.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *