‘SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR VAZGEÇİLMEZ’

298

Çamlıca Tabiat Parkı’nda düzenlenen 5 kilometrelik doğa yürüyüşüne katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Spor, sağlıklı yaşam için vazgeçilmez faaliyetlerimizden birisi olsun” ifadelerini kullandı.

Kütahya Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Çamlıca Tabiat Parkı’nda doğa yürüyüşü düzenledi.

Birçok branşta gençlerimizi sporla tanıştıran, spora ve sporcuya yaptığı desteklerle adından söz ettiren Kütahya Belediyesi, Çamlıca Tabiat Parkı’nda düzenlediği doğa yürüyüşüyle her yaştan vatandaşı, doğaseverleri ve sporseverleri bir araya getirdi.

Yapılan yürüyüşün ardından Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yürüyüşe katılanlara köfte ekmek ve ayran ikram etti.

‘PANDEMİ SEBEBİYLE

DÜZENLEYEMEMİŞTİK’

Yaklaşık 5 kilometrelik yürüyüşe yüzlerce vatandaşlarla birlikte katılan Belediye Başkan Prof. Dr. Alim Işık, “Bugün kendimize bakacağız, onun için spor yapacağız. Belediyemiz Spor İşleri Müdürlüğümüzün organize ettiği doğa yürüyüşüne hepiniz hoş geldiniz. Güzel bir güzergâhta, ormanın içerisinde kuş sesleriyle beraber bir yürüyüş gerçekleştireceğiz. Hepinize iyi eğlenceler ve iyi sporlar diliyorum. Spor, sağlıklı yaşam için vazgeçilmez faaliyetlerimizden birisi olsun inşallah. Daha önce 2019 yılında başlatmıştık bunu fakat araya pandemi girince iki yıl yapamadık.” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *