60 YILLIK RÜYA TOGG KÜTAHYA’DA

381

Kütahyalılarla ilk kez buluşan yerli ve milli otomobil TOGG’un Türkiye’nin en önemli hamlelerinden biri olduğuna vurgu yapan Mustafa Önsay, daha nice teknoloji hamlelerine adımlar atacaklarını belirtti. Önsay, 6o yıllık rüyanın gerçekleştiğine değinerek “Bir şey yapamaz, bir şey üretemez diyerek milletimin özgüvenini alanlara bu da cevap olacaktır” dedi.

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un Anadolu ateşi kırmızı renkli SUV modeli, ilk kez getirildiği Kütahya’da vatandaşlarla buluştu. TOGG’u yakından görmek isteyen vatandaşlar birbiriyle yarışa girdi.

NİCE TOGG’LARA

NİCE BAŞARILARA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birçok devrime imza attığını ancak en büyük devriminin TOGG olduğunu ifade eden Önsay “Bu millete özgüveni tekrar kazandırdı. Bu millet her şeyi becerebilir. Yeter ki dış mihraklar onları bir şekilde kandırmasın, onları bir şekilde birbirine düşürmesin. Biz bu birliğimiz ve beraberliğimizi muhafaza ettirdikçe inşallah nice Togg’lara, nice başarılara, nice teknoloji hamlelerine adımlar atacağız ve bu milleti, bu ülkeyi dünyanın gözünde tekrar çok büyük millet ve devlet haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

LİDERLERİN TOPLAMADIĞI KALABALIĞI

TOGG İLE TOPLADIK

Hedeflerine ulaşmış bir millet vatandaşı olduğumuz vurgusunu yapan Önsay, Zafer Meydanı’nda TOGG’u görmek için gelen vatandaşlara dikkat çekerek “Bugün bu meydandaki herkes, bu meydanı dışarıdan izlemek isteyenler, parti liderlerinin toplayamadığı topluluğu bir TOGG ile nasıl topladığımızı görsünler” diye konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *