KÜTAHYA BASINI İFTARDA BULUŞTU

175

Kütahya basını, Gazeteciler Cemiyeti tarafından Bengisu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Ramazan’ın birlik ve beraberliğin ayı olduğunu ifade eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, kalabalık iftar sofralarının bu birlikteliğin en önemli simgesi olduğuna dikkat çekti.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti tarafından Bengisu Sosyal Tesisleri’nde iftar programı düzenlendi. Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam’ın ev sahipliğini üstlendiği programa İl merkezi ve ilçelerden çok sayıda basın mensubu katıldı.

‘RAMAZAN BİRLİK VE BERABERLİK AYI’

İftar programı sonrasında sıcak bir sohbet ortamı oluşurken, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, il merkezi ve ilçelerden iftar programına katılım gösteren tüm basın mensuplarına teşekkür etti. Ramazan’ın birlik ve beraberliğin ayı olduğunu ifade eden Erkan Sağlam, kalabalık iftar sofralarının bu birlikteliğin en önemli simgesi olduğuna dikkat çekti. Kütahya’da görev yapan tüm basın mensuplarının Ramazan ayını tebrik eden Sağlam, “Çok şükür bu yıl da geçen yıl olduğu gibi hep birlikteyiz ve katılımınız beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımı çok mutlu etti. Katılamayan arkadaşlarımız var. Onlarla da gönüllerimiz birlikte.  Bu birlik beraberliğin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Etkinliklerimiz devam edecek.” İfadelerini kullandı.

Program sonrasında mahalle iftarları programı için sosyal tesislerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da basın mensuplarının sohbetine ortak oldu.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *