DEMOKRASİ VE EŞİTLİK BU TOPRAKLARDA TEKRAR YEŞERECEK YETER Kİ İSTEYELİM

424

Milletvekilliği adaylığı yoluna barış, özgürlük ve eşitlik gibi değerlerin Kütahyalının hayatını güzelleştirmesi için çıktığını ifade eden İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Orhan Özatik, “Bir gün demokrasinin, barışın, özgürlüğün ve eşitliğin tekrar bu topraklarda yeşerdiğini göreceğiz. Yeter ki isteyelim” şeklinde konuştu

‘SEVGİ DİLİ İLE ANLATMAYA ÇALIŞTIM’

İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Orhan Özatik, seçim sürecinin ardından açıklamalarda bulundu. Hayatındaki en önemli değerleri “barış, özgürlük ve eşitlik” olarak açıklayan Orhan Özatik, “Bunlar benim hayatımı güzelleştiren ve yaşamıma değer katan vazgeçilmezlerimdir! Tüm bu değerlerin, özlemini çektiğini bildiğim ülkeme ve Kütahya’ma da iyi geleceğine, nasıl benim hayatımı güzelleştirdiyse tüm hemşehrilerimin hayatını da güzelleştireceğini inanarak çıktım bu yola. Tüm bu değerleri yine benim için çok önemli olan sevgi dili ile anlatmaya ve aktarmaya çalıştım, olmadı.” İfadelerini kullandı.

‘UMUTSUZLUĞA KAPILMAMAK GEREK’

Umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini vurgulayan Özatik, “Gençler, kadınlar ve çocuklar bir gün demokrasinin, barışın, özgürlüğün ve eşitliğin tekrar bu topraklarda yeşerdiğini göreceğiz. Yeter ki isteyelim,talep edelim!” dedi. Bu süreçte kendisine destek olan olmayan herkese çok teşekkür eden Özatik, yüm Kütahya’lı hemşehrilerine saygılarını sundu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *