EV SAHİPLİĞİNİZ BU KADAR MI!

357

Belediye Kütahyaspor’un Karşıyaka deplasmanında takımı yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar, bazı Karşıyakalı taraftarların deplasman otobüslerinin camlarını kırması sebebiyle zor anlar yaşadı. Karşıyaka taraftarı geçtiğimiz ay da Tavşanlı’dan Galatasaray ile Karagümrük maçı için yola çıkan Galatasaray taraflarına saldırmıştı

Belediye Kütahyaspor’un Salı günü oynadığı Karşıyaka maçında deplasmandaki takımını yalnız bırakmak istemeyen Belediye Kütahyaspor taraftarı, saldırıya uğradı.

3. Lig 1. Grubun 33. haftasında Karşıyaka deplasmanına çıkan Belediye Kütahyaspor’un deplasman mücadelesi için tüm şehir seferber oldu. Protokol üyeleri, şehirdeki iş insanları esnaf bir araya gelerek takımın yalnız kalmaması için çok sayıda otobüs ayarladı.

KÜTAHYA’DAN İZMİR’E OTOBÜSLER KALKTI

Belediye Kütahyaspor’un mavi lacivertli renklere aşık taraftarı takımlarını yalnız bırakmamak için otobüslerle İzmir’e hareket etti. Kütahya’dan yola çıkan taraftara İzmir ve çevre illerde yaşayan Kütahyaspor taraftarları da eklenince birlikte maçta deplasman tribününü doldu.

ŞANS ESERİ YARALANAN OLMADI

Mavi Lacivertlilerin 3-1 mağlup olduğu maçta Karşıyaka taraftarı centilmenliğe yakışmayan bir tutum sergileyerek taraftarı taşıyan otobüslere saldırdı. Taşlarla otobüslerin camlarını kıran bazı Karşıyakalı taraftarlar, otobüslere büyük bir zarar verdi. Olaylarda Belediye Kütahyaspor taraftarları şans eseri yara almadı.

Sosyal medyada maç otobüslerinin paylaşıldığı fotoğraflarda Kütahya kamuoyu sporcun kardeşlik ruhuna gölge düşüren bu tavırlara tepki gösterdi.  

BU İLK DEĞİL

Karşıyaka taraftarı Nisan ayında da Tavşanlı’dan Galatasaray ile Karagümrük maçı için yola yola çıkan Kütahyalı taraftarlara Yalova’da taşlı sopalı saldırıda bulunmuştu. Tavşanlı Galatasaraylılar Derneği otobüsü Yalova’da bir tesiste mola verdiği sırada, bir başka maç için yola çıkmış olan İzmir Karşıyaka taraftarları ile karşılaşmış taraftarlar zor anlar yaşamıştı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *