GÜNAYDIN SERAMİK!

352

İtalya Seramik Şehirler Birliği’nin organize ettiği “Buongiorno Ceramica!” etkinliği kapsamında 20-21 Mayıs tarihlerinde Kütahya çinisini ve seramiğini deneyimlemek için Germiyan Sokak’taki UNESCO konağında Çark Ustası Efsane Mehmet Yıldırım ve Çini Sanatçısı Emine Arabacı eşliğinde atölyeler düzenlenecek

Kütahya’nın tanıtılması ve değerlerimizin gün yüzüne çıkarak daha çok insana ulaşması adına Kütahya Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında İtalya Seramik Şehirler Birliği (AiCC)’nin organize ettiği “Buongiorno Ceramica!” etkinliğinde Kütahya da yer alacak.

TÜM KÜTAHYA DAVETLİ

UNESCO Zanaat ve Halk Sanatları Şehri Kütahya İtalya Seramik Şehirler Birliği (AiCC) tarafından her yıl mayıs ayının üçüncü haftası düzenlenen “Buongiorno Ceramica!” etkinliğinde yer alacak. Seramik geleneği ile ünlü Kütahya’da, 20-21 Mayıs tarihlerinde Kütahya çinisini ve seramiğini tanıyarak deneyimlemek için Germiyan Sokak’taki UNESCO konağında gerçekleşecek atölyelere tüm vatandaşlar davet edildi.

SAAT 11’DE BAŞLIYOR

Workshoplar, Çark Ustası Efsane Mehmet Yıldırım ve Çini Sanatçısı Emine Arabacı eşliğinde 11.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecektir. Etkinlikler uluslararası ziyarete açık bir platform olan Buongiorno Ceramica’nın resmî sitesinde yer alacaktır.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *