ENGELLİ DEPREMZEDELER İÇİN KERMES DÜZENLENECEK: HADİ KÜTAHYA BİR KEZ DAHA!

350

Geliri ile deprem bölgesindeki engelli vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanacağı kermes bugün saat 10.30’da Sera AVM’de açılacak. Yarın da devam edecek kermese Kütahyalılara duyuran Vali Çelik, “Sizleri, bir kez daha yardımlaşma ve dayanışmaya davet ediyoruz” Dedi.

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin ardından yaraların sarılması 20-21 Mayıs’ta Sera Kütahya Alışveriş Merkezi’nde kermes düzenlenecek. Kütahya Valiliği himayesinde, deprem bölgesindeki engelli vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere hayata geçirilecek kermes, Kütahya merkez ve ilçelerinde faaliyet gösteren tüm kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler, STK’lar, iş insanları, esnaf ve vatandaşların desteğiyle düzenlenecek.

BUGÜN 10.30’DA AÇILIYOR

Bugün 10.30’da açılacak kermese tüm Kütahyalıları davet eden Vali Ali Çelik, “Kıymetli Kütahyalılar, Sizleri, bir kez daha yardımlaşma ve dayanışmaya davet ediyoruz. Hafta sonu düzenlenecek kermesin geliri deprem bölgesindeki engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak. Katılımınızı bekliyor, destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *