‘GELECEĞE BAKMALIYIZ’

500

Ligdeki yarışına veda etse de Belediye Kütahyaspor’un Kütahya’nın marka değerlerinden birisi olduğunu ifade eden Başkan Işık, “Geleceğe bakmalı ve Belediye Kütahyaspor’umuza elimizden geldiğince destek olmaya devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Belediye Kütahyaspor’un kendi sahasında Karaköprü Belediyespor maçını kaybederek ligdeki yarışına veda etmesinin ardından açıklamada bulundu.

DESTEĞE DEVAM VURGUSU YAPTI

Belediye Kütahyaspor’un, şehre yaşattığı heyecan, tecrübe ve kendine güven duygusunun önemli bir kazanım olduğunu ifade eden Başkan Işık, “Olanda hayır vardır” inancıyla geleceğe bakmamız ve şehrimizin marka değerlerinden birisi olduğuna inandığımız Belediye Kütahyaspor’umuza elimizden geldiğince destek olmaya devam etmeliyiz” İfadelerini kullandı.

‘SON ÜÇ YILDA HEP İDDİALIYDIK’

1966 yılından buyana acı ve tatlı birçok yılı geride bırakan şehrin takımına sahip çıkmasının her şeyin önünde olduğunu belirten Başkan Işık, “Son dört yıllık mücadelemizin ilk yılında profesyonel lige çıkıp son üç yılda da hep şampiyonluk iddiasıyla ter döken tüm sporcularımıza, emek veren tüm teknik heyet üyelerimize ve hocalarımıza, kendi ailelerine ayıracakları zamanı şehrimizin takımı için harcayan fedakar Kulüp Başkanlarımıza ve yöneticilerimize, takımımızı her zaman destekleyerek yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza ve değerli hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *