İŞ KADINI NİDA OLÇAR’DAN ALKIŞLANACAK HAREKET

471

İş Kadını Nida Olçar, Kütahya Altı Nokta Körler Derneği üyelerini Fenerbahçe -Sivasspor maçına götürdü. Karşılaşma öncesi Fenerbahçe spor kulübü Başkanı Ali Koç dernek üyeleriyle bir araya geldi

Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe, Sivasspor’u ağırladı. Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynanan karşılaşmayı iş kadını Nida Olçar’ın organizasyonunda Kütahya Altı Nokta Körler Derneği üyeleri de izledi. Karşılaşma öncesinde dernek üyelerine Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda yemek verildi.  Ardından toplantı salonunda Fenerbahçe kulübü başkanı Ali Koç’un misafiri olan Kütahya heyeti burada bir süre sohbet etme imkanı buldu.

Başkan Ali Koç rahmetli Sıtkı Olçar’ı bir kez daha anarak önemli bir değer olduğunu ifade ederken, Nida Olçar’a bu organizasyon için teşekkür etti.

İş kadını Nida Olçar, Başkan Ali Koç’a hediye takdim ederken, Kütahya Altı Nokta Körler Derneği başkanı İsmail Barış’ta desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

MAÇI ALİ KOÇ’UN ÖZEL

LOCASINDAN TAKİP ETTİLER

Dernek üyeleri karşılaşmayı Başkan Ali Koç’un özel locasından takip ederken büyük bir heyecan yaşadılar. Dernek üyeleri ilk kez böyle bir heyecan yaşadıklarını ifade ederek Olçar’a ve Fenerbahçe spor kulübüne teşekkür ettiler.

Altı Nokta Körler Derneği üyelerine maçın anlatımı için uzman bir ekip tahsis edilirken örnek bir misafirperverlik gösterildi.

Olçar, Ali Koç’a ve Fenerbahçe spor kulübü görevlilerine teşekkür ederek “çok güzel bir organizasyon oldu. Görme engelli kardeşlerimizin bir çoğu ilk kez böyle bir maça geldi. Gösterilen misafirperverlik ise gerçekten takdire şayandı. Emeği geçen kulüp yöneticilerine, görme engelli arkadaşlarımıza maçı özel ses sistemi ile anlatan Ünifeb’li arkadaşlarımıza ve Fenerbahçe Kulüp başkanı Sayın Ali Koç bey’e teşekkür ederiz”dedi




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *