AK PARTİ VEKİLLERİ ROZETLERİNE KAVUŞTU

224

AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, TBMM’deki kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından rozetlerini taktı.

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Milletvekili Genel Seçiminin ardından 28. Dönem milletvekillerinin kayıt işlemleri sürüyor. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir’in de kayıtları gerçekleştirdi, rozet takdimleri yapıldı.

BİR BABANIN GURUR ANI

AK Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı’nın TBMM’deki rozet takdim törenine ailesi de katıldı. Kayıt işlemlerinin ardından Vekil Bayırcı’ya rozetini babası Zeki Bayırcı, oğlunun Kütahya’ya hizmet edecek olmasından duyduğu gururu belirterek bu kutsal görevi layığıyla yerine getirmesi için hayır dualarda bulunarak taktı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milletvekili kayıt işlemlerini tamamladığını ifade eden İsmail Çağlar Bayırcı, “Rabbim Kütahya’mıza ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip eylesin, bizleri utandırmasın” duasında bulundu.

‘RABBİM HAYIRLI HİZMETLER NASİP ETSİN’

TBMM’de Milletvekili kayıt işlemlerini tamamlayan AK Parti Kütahya Adil Biçer, “Gazi Meclis’imize mazbatamızı teslim ederek 28. Dönem Kütahya Milletvekili olarak kaydımızı yaptırdık. Rabbim, ülkemize, milletimize ve Kütahya’mıza hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *