‘YAKINDA KÜTAHYA’YA TOGG’U GETİRECEĞİZ’

518

KÜTBO, TOGG için sipariş başvurusunda bulunan Oda ve Borsalar arasındaki sıralamayı belirlemek üzere TOBB Genel Kurulunda gerçekleşen çekilişte 29 sırada yer aldı. Borsa’dan yapılan açıklamada “Kütahya’ya yakın zamanda TOGG getirmenin gururunu yaşıyoruz” ifadelerini yer verildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş katılımıyla gerçekleştirildi. Ülke genelinde 365 Oda ve Borsaların temsilci ve delegelerinin katılımıyla, önce Birlik merkezinde düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim töreni ve TOGG Otomobil kura çekimi yapıldı.

KÜTBO 29. SIRADA ŞANS BULDU

Milli gurur, elektrikli yerli otomobil TOGG için sipariş başvurusunda bulunan Oda ve Borsalar arasındaki sıralamayı belirlemek üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulunda gerçekleşen çekilişte 29 sırada yer aldı. Çekilişi KÜTBO adına Meclis Başkanı Halit Topbaş gerçekleştirdi.

TOBB Genel Kurul Başkanı Hüseyin Çevik Başkanlığında, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu’na Kütahya Ticaret Borsasını (KUTBO) temsilen Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Okumuş ve Genel Sekreter Yasemin Yol katıldı.

BAŞKAN GÜLTEKİN BORSALAR

KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

KÜTBO’dan yapılan açıklamada “Oda ve Borsa camiamızın çatı örgütü, reel sektörün güçlü sesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu’nda, 365 Oda/Borsa Başkanı ve delegelerin oyları ile Başkanlık görevine yeniden seçilen Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. TOBB’da gerçekleşen seçimlerde KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanımız Necati Gültekin Ticaret Borsaları Konsey Üyeliğine seçildi. TOBB Yönetim Kurulu, Komisyonları, Konseyleri ve Kurullarına seçilen tüm Başkanlarımızı kutluyor, Ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz”

“Türk milletine bu gururu yaşatan Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ile TOBB ve Togg2022 Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kütahya’ya yakın zamanda TOGG getirmenin gururunu yaşıyoruz” ifadelerini yer verildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *