CADDE VE SOKAKLAR DAHA GÜVENLİ

416

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin farklı noktalarında altyapısı tamamlanan sokak ve caddelerde kilit taşı, sıcak asfalt serimi, yama ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Cadde ve sokakları daha güvenli ve konforlu hale getirmek için mesai harcayan Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin farklı noktalarında altyapısı tamamlanan bölgelerdeki kilit taşı, sıcak asfalt serimi, yama ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, altyapısı tamamlanan bölgelerde vakit kaybetmeden sıcak asfalt serimi başta olmak üzere gerekli işlemleri gerçekleştirerek vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlanan program dahilinde şehrin farklı noktalarındaki talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarına devam edecek.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Dumlupınar Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serim çalışmalarına da devam ediyor. Hava şartları elverişli olduğu sürece çalışmalarını aralıksız sürdüren Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Dumlupınar Mahallesi Cafer Dere Caddesi’nde daha güvenli ve konforlu ulaşıma kavuşmaları için çalışıyor.

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlaması yapılan ve programa alınan mahallelerde sıfır asfalt imalatı, ham yol açımı, reglaj, kilit parke, bağlantı yolu ve asfalt serim çalışmalarına devam edecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *