‘LİG BOYUNCA AYNI İSTATİSTİKLERDEYDİK’

594

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Aynı grupta mücadele ettiğimiz ve lig boyunca aynı istatistiklere sahip olduğumuz Belediye Derincespor’u şampiyonlukları nedeniyle tebrik eder, 2. Ligde başarılar dileriz.” Dedi. Belediye Kütahyaspor ve Derincespor, ligin normal süresinde oynanan iki maçta da berabere kalmıştı.

TFF 3. Lig play-off final maçında Orduspor ile Belediye Derincespor karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 beraberlikle sonuçlanan müsabakada Belediye Derincespor, 52 Orduspor FK’yı penaltı atışlarında 5-4 yenerek TFF 2. Lig’e yükseldi.

İKİ MAÇTA İKİ BERABERLİK

Derincespor, bu sezon boyunca Belediye Kütahyaspor ile şampiyonluk mücadelesinde omuz omuza yer almıştı. Belediye Kütahyaspor Belediye Derincespor ile ligin ilk yarısında ev sahibi olduğu maçta 2-2, ligin 2. Yarısındaki deplasman maçında 0-0 berabere kalmıştı.

Belediye Derincespor’u şampiyonlukları nedeniyle tebrik eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Aynı grupta mücadele ettiğimiz ve lig boyunca aynı istatistiklere sahip olduğumuz Belediye Derincespor’u şampiyonlukları nedeniyle tebrik eder, 2. Ligde başarılar dileriz.” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *