‘HASRET GİDERDİK’

482

MHP 28. Dönem Milletvekili Ahmet Erbaş teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Köy köy, sokak sokak gezen esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Erbaş “Vatandaşlarımız ile buluşarak hasret giderdik” dedi.

14 Mayıs seçimlerinde yeniden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş seçimden önce dolaştığı ilçe, köy ve için beldeleri teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Erbaş, 14 Mayıs seçimlerinde 3. Sıra milletvekili olan Mehmet Dinç, MHP Gediz İlçe Başkanı Necdet Akel ile birlikte Gediz’e bağlı Gökler Beldesi’ni ziyaret eden Erbaş Belediye Başkanı Yüksel Arık ve belde halkı ile bir araya gelerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ardından Gediz’e bağlı Çukurören Köyünde faaliyet gösteren Üç Yıldız Antimon Madenini ziyaret ederek yetkili ve çalışanlara çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vekil Erbaş tüm vatandaşlara seçimlerde verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Köy sakinlerinin ve tüm Kütahyalıların Kurban Bayramı’nı kutlayan Erbaş “Vatandaşlarımız ile buluşarak hasret giderdik” dedi. FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *