‘HER DAİM GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ’

316

Seçim sürecinde her zaman vatandaşla iç içe olan Ak Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı seçim sonrası da vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Bayramdan önce esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam eden Bayırcı, aynı inanç ve gayretle hiç durmadan ve yorulmadan çalışmalarına devam edeceğini belirterek “Söz verdiğimiz gibi her daim gönüllere dokunacağız” diye konuştu.

Menderes Caddesi, Açık Oto Pazarı, Atatürk Bulvarı’nda vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyen Ak Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı her zaman esnafın ve vatandaşın yanında olacağını belirterek vatandaşın yoğun ilgisine teşekkür etti.

‘VATANDAŞIN VEKİLİ OLACAĞIM’

Vatandaşla sarılmanın onların yanında olmanın önemini her zaman dile getiren Ak Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. ‘Çalmadık kapı bırakmayacağız’ sloganıyla seçim sürecini tamamlayan Bayırcı, aynı özveri ile vatandaşla buluşmaya devam edeceğini belirterek “Her zaman halkımın, vatandaşımın vekili olacağım” dedi.

‘HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ’

Vatandaşlarla ve esnafla Menderes Caddesi’nde bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyen Bayırcı, kendilerini güleryüz ile karşılayıp hoş sohbeti ile ağırlayan tüm esnafa teşekkür ettiğini dile getirdi. Seçim sürecinde verdikleri her sözü bir bir yerine getireceklerini aktaran Bayırcı “Söz verdiğimiz gibi her daim gönüllere dokunacağız, halkımızın yanında olacağız. Teveccüh ve ilgilerinden dolayı kıymetli hemşehrilerime teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

GAYRETLE DURMADAN

YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Açık Oto Pazarı’nı da ziyaret eden Bayırcı, “Vatandaşlarımız ve esnafımız ile bir aradayız. Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa etmek için aynı inanç ve gayretle hiç durmadan ve yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Ardından Atatürk Bulvarı’nda esnaf ziyaretlerine devam eden Bayırcı şu ifadeleri kullandı; “Esnaf ziyaretlerimize devam edeceğiz. Değerli esnaflarımıza hayırlı işler bereketli kazançlar dileyerek talep ve önerilerini dinledik. Dün olduğu gibi bugünde, her daim esnafımız ile bir ve beraberiz.”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *