BELEDİYE KÜTAHYASPOR KALESİNİ GÜÇLENDİRDİ

295

Belediye Kütahyaspor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürürken Amasya FK forması giyen kaleci Taylan Arman ile kalesini güçlendirdi. Mavi lacivertli takımda geçtiğimiz sezon orta sahanın ortasında mücadele eden Bilal Hami Şeflek ile bu yıl da anlaşma imzaladı.

BİLAL ŞEFLEK YENİDEN İMZALADI

Belediye Kütahyaspor transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Kütahyaspor son olarak Geçen sezon Amasya FK forması giyen kaleci Taylan Arman ile anlaştı. Geçen sezon takımda orta saha da görev yapan Bilal Hami Şeflek ile bu yılda anlaşma imzalandı.

Futbola Galatasaray alt yapısında başlayan 6 Ocak 1991 doğumlu Taylan Arman, geçtiğimiz sezon Amasyaspor FK forması giydi. Tepecikspor, Erbaaspor, 12 Bingolspor formaları da giyen 32 yaşındaki kaleci, 1.90’lık boyu ile dikkat çekiyor.

Transferin ardından kulüpten yapılan açıklamada; “Hemşehrimiz Taylan Arman Belediye Kütahyaspor’da geçen sezon Amasya FK forması giyen kaleci Taylan Arman ile anlaşmış bulunmaktayız. Camiamıza hayırlı olsun.” Denildi.

6 GOL 6 ASİST İLE SEZONU TAMAMLADI

Belediye Kütahyaspor, geçen sezon Belediye Kütahyaspor’da orta sahada görev yapan Bilal Hami Şeflek ile bu yıl da anlaşma imzaladı. Şeflek geçtiğimiz yıl mavi lacivertli forma ile 30 maça çıkmış 6 gol, 6 asist yapmıştı. Belediye Kütahyaspor’dan yapılan açıklamada anlaşmanın camiaya hayırlı olması temenni edildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *