BAŞKAN IŞIK’TAN AMATÖRE 2 MİLYONLUK DESTEK SÖZÜ

192

5 yıl önce göreve geldiklerinde hedeflerinden birinin de sporu ve sporcuyu destek olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “İkinci yılda amatör spor kulüplerimize 200bin TL, üçüncü yılda 400bin TL, dördüncü yılda 1 milyon TL destek vereceğiz. Allah nasip ederse önümüzdeki yıl da 2 milyon TL destek vereceğiz.” Şeklinde konuştu.

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM DE DEVAM EDECEK

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, spora ve sporculara verdiği desteğin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirtti.

5 yıl önce göreve geldiklerinde Kütahya’nın gelişimi için kendilerine hedef belirlediklerini hatırlatan Başkan Işık, hedeflerinden birinin de sporu ve sporcuyu destek olduğunu vurguladı.

KAYNAĞI GENÇLERİMİZE HARCIYORUZ

Amatör spor kulüplerinden, profesyonel kulübe kadar ellerinden gelen tüm destekleri verdiklerini ifade eden Başkan Işık, “Göreve geldiğimizde 90 bin TL taahhüt edilmiş 1 yıl önce ödenmemiş parayı ödeyerek; ikinci yılda amatör spor kulüplerimize 200bin TL, üçüncü yılda 400 bin TL, dördüncü yılda 1 milyon TL destek vereceğiz. Allah nasip ederse önümüzdeki yıl da 2 milyon TL destek vereceğiz. Parayı biriktirdik Kütahya’ya harcıyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize harcıyoruz.” İfadelerini kullandı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *