CHP’DE DELEGE SEÇİMİ TAMAMLANDI

458

Merkez Mahalle delege seçimlerinin tamamlandığını belirten CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, Kütahya CHP olarak kavga değil kardeşlik, yoldaşlık kültürü ve tüm üyeleri kucaklayan demokratik yönetim anlayışı taşıyacaklarının altını çizdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, Merkez Mahalle delege seçimlerinin tamamlandığını açıkladı. Tüm üyelerinin gerek mesajla, gerek telefonla aranarak oy kullanmaya davet edildiğini belirten Aksaz Şahbaz, sandık konularak üyelerin şeffaf ve demokratik bir şekilde oy kullanmaları sağlanarak sürecin tamamlandığına değindi.

‘BEYAZ LİSTE AÇIK ARA ÖNDE TAMAMLADI’

Üyelerimiz ekseriyetle tercihini ‘beyaz liste’den yana kullanmış, seçimleri yönetime aday olan Merkez İlçe Başkan Adayı Hüseyin Dalkılınç ve mevcut İl ve İlçe Yönetim Kurulunu temsil eden beyaz listenin açık ara önde tamamladığını vurgulayan Aksaz Şahbaz, “Partimiz mahalle delege seçimlerinde demokratik hakkını kullanarak oy kullanan, gelemese de yüreği bizimle atan tüm üyelerimize ve Kütahya İl ve İlçe Yönetimimize güvenle Beyaz Listemize destek veren üyelerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Mahallelerinde delege seçilen üyelerimizi tebrik ediyoruz.” Dedi.

MÜCADELE DEVAM EDECEK

Kütahya Cumhuriyet Halk Partisi olarak kavga değil kardeşlik, yoldaşlık kültürü ve tüm üyeleri kucaklayan demokratik yönetim anlayışı taşıyacaklarının altını çizen Aksaz Şahbaz, hep birlikte güçlü bir şekilde CHP’yi iktidara taşıma mücadelesine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *