ANADOLU YILDIZLAR GÜREŞ GRUP MÜSABAKALARI BAŞLIYOR ‘BAŞARILI SPORCULARIMIZLA MÜSABAKALARDA İDDİALIYIZ’

207

Kütahya’da düzenlenecek Anadolu Yıldızlar Güreş Grup Müsabakalarına yaklaşık 20 farklı ilden, 300’e yakın sporcunun katılacağını belirten Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü Güreş Antrenörü Ahmet Yaşar Yıldız, “Biz de hem Kütahya’yı hem Kulübümüzü temsilen 8 sporcu ile katılacağız. Başarılı sporcularımızla iddialıyız” ifadelerini kullandı.

KÜTAHYA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Anadolu Yıldızlar Ligi 2023 Yılı Osman Bayrakdar Sezonu kapsamında düzenlenen Anadolu Yıldızlar Güreş Grup Müsabakaları bugün Kütahya’da başlıyor.

5-6 Ağustos tarihlerinde Yeni Spor Salonu’nda düzenlenecek müsabakalar öncesinde Serbest Güreş ve Grekoromen Güreş Teknik Toplantı ve tartı yapıldı. Daha sonra sporcular, Kütahya’da kültür gezisi ve saygı yürüyüşü düzenledi.

Müsabakalar hakkında ayrıntılı bilgi veren Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü Güreş Antrenörü Ahmet Yaşar Yıldız, böyle büyük bir organizasyonun Kütahya’da yapılmasının büyük bir şans olduğunu belirtti. Yıldız, özellikle kültür gezisinin şehrin tanıtımı için çok güzel bir organizasyon olduğunu vurguladı.

300’E YAKIN SPORCU GELDİ

Kütahya’daki müsabakalara katılmak üzere yaklaşık 20 farklı ilden, 300’e yakın sporcunun şehre geldiğini belirten Ahmet Yaşar Yıldız, müsabakaların bugün Serbest Stil, pazar günü Grekoromen Stil şeklinde devam edeceğini dile getirdi. Yıldız, “ Biz de hem Kütahya’yı hem Kulübümüzü temsilen 8 sporcu ile katılacağız. Serbest stilde 30, 34, 38, 41, 44, 57, 62, 68 kilolarda maçlara katılacağız. Başarılı sporcularımızı getirdik. Minik takımımızla özellikle iddialıyız” ifadelerini kullandı.

Kütahya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek organizasyonun önemine değinen Yıldız, müsabakalara katılacak her sporcuya başarılar diledi.

İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *