MAVİ ŞİMŞEK’TEN İKİ TRANSFER DAHAİKİ TRANSFER DAHA: HEM DEFANSA HEM HÜCUMA TAKVİYE

261

Belediye Kütahyaspor, Ofspor forması giyen 34 yaşındaki forvet Fatih Şerifloğlu ve Eskişehirspor’dan 22 yaşındaki sol bek Cihangir Çağlıyan’ı renklerine bağladı.

Şampiyonluk hedefiyle yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Belediye Kütahyaspor transfer çalışmaları kapsamında iki ismi daha kadrosuna kattı.

GOL YOLLARINA DENEYİMLİ İSİM

Ofspor forması giyen forvet Fatih Şerifloğlu’nu kadrosuna katan Belediye Kütahyaspor Yönetiminden yapılan açıklamada “Şerifoğlu kendisini mavi-lacivert renklere bağlayan imzayı atan futbolcuma ve camiamıza hayırlı olsun.” Denildi.

1989 Bakırköy doğumlu Fatih Şerifoğlu Galatasaray’da başladığı futbol hayatına 2008 yılında Marmaris’te profesyonel olarak devam etti. Yozgatspor, Gümüşhanespor, Adıyamanspor, Batman Petrolspor, Ankara Demirspor, İnegölspor, Afjet Afyonspor, Orduspor, Alibeyköyspor, Çorum FK, Aksaray, Mersin ve Darıca formaları giyen Şerifoğlu, 2014-2015 Sezonunda Ankara Demirspor şampiyonluğuna 19, 2016-17’de ise Afjet Afyonspor’un şampiyonluğuna 18 golle büyük katkı sağladı. 3.Ligde 282 maça çıkıp 101 kez ağları havalandırdı.

SAKATLIKLARLA BAŞI DERTTE

Afyonspor’un şampiyonlukla sonuçlandırdığı sezonda çok iyi performans ile takımın gol yükünü çekerken Maltepe deplasmanında ön çapraz bağları koptu ve sezonu kapattı. Sonraki sezon ikinci ligde sakatlık nedeniyle yalnızca 5 maçta sadece 60 dakika forma giyebilen Şerifoğlu, 2019-2020 Sezonunda da Çorumspor’un evinde Hacettepe ile oynadığı maçın ilk devresinde sakatlandı ve bir kez daha sezonu kapattı. Ağır sakatlıklar sonrasında bir önceki sezon son hafta ligde kalmayı başaran Darıca forması altında 34 maçta 17 gol atarak en iyi sezonunu geçiren Şerifoğlu, geçen sezon 3.Ligden düşen Ofspor forması altında 1 gol attı.

34 yaşındaki forvet, bu sezon mavi lacivertli takımda hücuma katkı sağlamak için mücadele edecek.

GENÇ SOL BEK İMZAYI ATTI

Eskişehirspor forması giyen sol bek Cihangir Çağlıyan’ı kadrosuna katan Belediye Kütahyaspor, Cağlıyan’ın transferini “Kendisini mavi-lacivert renklere bağlayan imzayı atan futbolcumuza ve camiamıza hayırlı olsun.” Diyerek duyurdu. 18 Mayıs 2001 Eskişehir doğumlu Çağlıyan, Eskişehirspor ile Şubat ayında sözleşmesini feshetti. Genç solbek kısa süre kiralık oynadığı Kuşadasıspor dışında Eskişehirspor’da forma giydi ve 3 sezonda 43 lig maçına çıktı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *