LAV TURKUAZ BAŞARI ÖDÜLLERİ 3. YAŞINDA

486

Üçüncü kez düzenlenen LAV Turkuaz Başarı Ödüllerinin töreninde konuşan LAV Genel Müdürü Ümit Zor, “LAV olarak biz de şehrimiz ve ülkemizi geliştirmek için özellikle BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri kapsamında çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

DPÜ Lisansüstü Eğitim Enstitüsünün 2022 yılında tamamlanan başarılı tezler için organize ettiği LAV Turkuaz Başarı Ödülleri için tören düzenlendi.

LAV Başarı Ödülleri bu yıl üçüncü kez düzenlendiğini ifade eden Doç. Dr. Arif Kolay, “Umarım uzun yıllar da bu etkinliği düzenlemeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

LAV Genel Müdürü Ümit Zor ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Goethe eğitimi şöyle tanımlar: Eğitim insanın güç sandığı ya da gerçekten kolay alt edilebilen engelleri nasıl aşacağını öğretme sanatından başka bir şey değildir. Ne kadar da doğru söylemiş. Eğitim sadece bilgi katmaz, bize hayatı farklı açılardan gösterir ve öğretir. Hangi dalda olursak olalım bu birikime ihtiyaç var. O nedenle bu fikirleri geliştirmek için eğitim vazgeçilmezdir.”

‘ŞEHRİMİZİ GELİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

“LAV olarak biz de şehrimiz ve ülkemizi geliştirmek için özellikle BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri kapsamında çalışıyoruz. LAV olarak Turkuaz Başarı Ödülleri’ni çok önemli görüyoruz. Bu ödülü kazanmayı hak eden öğrencilerimize ve öğrencilerimizi bu ödülü kazanmak için motive eden akademsiyenlerimizi kutluyorum ve kendilerine başarılarının devamını diliyorum.

Etkinliğin düzenlenmesine katkı sunan kişi ve kurumların temsilcilere hediyelerin sunulduğu tören, hazırladıkları tezleri ödüle layık görülen mezunlar ve öğretim üyelere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

DPÜ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *