HARİKA BAŞKAN GÖREVDE

289

14. Büyükelçiler Konferansına katılan Slovakya İş Konseyi Başkanı, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, Türkiye Yüzyılında Ekonomi, Ticaret ve Enerji Panelinde Türk dış politikasının maliye, savunma sanayi, ticaret gibi önemli bileşenlerinin önümüzdeki dönemde nereye gideceğini dinlediklerini ifade etti.

Slovakya İş Konseyi Başkanı, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, 5-9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 14. Büyükelçiler Konferansına katıldı.

“Türkiye Yüzyılında Dış Politikamız” teması ile düzenlenen 14. Büyükelçiler Konferansı kapsamında “Türkiye Yüzyılında Ekonomi, Ticaret ve Enerji Paneline katılan Harika Güral, “Dışişleri Bakanımız Hakan Fidan’ın moderatörlüğünde değerli bakanlarımız, Büyükelçilerimiz, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun (DEİK) değerli Başkanı Nail Olpak, DEİK İş Konseyi Başkanları ile külliyede bir gün geçirdik.” İfadelerini kullandı. Güral, panelde Türk dış politikasının maliye, savunma sanayi, ticaret gibi önemli bileşenlerinin önümüzdeki dönemde nereye gideceğini dinlediklerini ifade etti.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *