‘KÜTAHYA’NIN BU GELİŞMELERE İHTİYACI VAR’

302

Çini sektörünün tasarım, pazarlama gibi konularda ilerlemesini ve ürünlerin pazar payının artırılmasını amaçlayan “Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi projesinin paydaşlarıyla bir araya gelen Vali Çelik, Kütahya’nın bu tür gelişmelere ihtiyacı olduğunu belirtti.

ÇİNİYİ GELİŞTİRECEK PROJE

Vali Ali Çelik, Kütahya’da çini sektörünün tasarım, üretim, standardizasyon ve pazarlama konularında ilerlemesini ve ürünlerin yerel ve uluslararası pazar payının artırılmasını amaçlayan “Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi” projesi hakkında bilgi aldı.

Vali Çelik, Kütahya Belediyesinin faydalanıcısı olduğu projenin ayrıntıları hakkında bilgi almak üzere Kütahya Belediyesi Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Mehmet Zenci, proje koordinatörü Uğur Taşkın ve diğer proje paydaşlarıyla bir araya geldi.

İŞ BİRLİĞİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Kütahya’nın bu tür gelişmelere ihtiyacı olduğunu belirten Vali Çelik, sürdürülebilirlik, markalaşma, standartlaştırma ve paydaşlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti. Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, proje Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında uygulanıyor.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *