MAVİ ŞİMŞEK’İN KADROSUNDA 6 GENÇ İSİM VAR: TFF’DEN DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK KURAL

346

TFF’nin tüm takımların esame listesinde 2001 doğumlu ve alt yaş kategorisinden 2 futbolcunun ilk 11’e yazılması kuralı üzerine Belediye Kütahyaspor’un transfer çalışmalarına gençlere yönelmesi bekleniyor. Mavi lacivertli kulüp, 2001 doğumlu ve alt yaş kategorisinden 6 oyuncu barındırıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 2023-2024 sezonunda ilgili kategoride mücadele edecek olan tüm takımların esame listesinde 2001 doğumlu ve alt yaş kategorisinden 2 futbolcunun ilk 11’e yazılması kuralı getirdi.

TRANSFER ÇALIŞMALARINI ETKİLER Mİ?

Transfer sürecinde tecrübeli isimleri renklerine bağlayan Belediye Kütahyaspor’un transfer çalışmalarına Futbol Federasyonunun belirlediği kriterlere göre yön vermesi bir yandan da genç isimlere önem vermesi bekleniyor. Aksi halde mavi lacivertli kadrodaki şartları sağlayan oyunculara daha fazla yük binecek.

Kararın ardından Belediye Kütahyaspor’un mevcut kadrosunda 2001 doğumlu ve altı olarak Cihangir Çağlıyan, Ömer Memiş, Arda Keser, Alper Yerli, Furkan Sarı ve Can Türk bulunuyor. Öte yandan 2001 Doğumlu oyuncu Fatih Kunat, Afyonkarahisar kampının ardından takıma veda etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *