SÖZ KONUSU SANATSA KÜSAD HER ZAMAN HAZIR

414

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin’i ziyaret eden KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, KÜSAD sanat yerleşkesinin kapısının her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilere sonuna kadar açık olduğunu belirtti. Yıldız, söz konusu sanatta KÜSAD ailesi olarak taşın altına ellerini koymaya hazır olduklarını ve her türlü iş birliğinde yer alacaklarını ifade etti.

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) Başkanı Bayram Yıldız, Genel sekreter İsmail Necdet Kaygısız, Başkan Yardımcısı Binnur Pektaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Suna Ulucan’dan oluşan yönetim kurulu Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörlüğüne yeni atanan Prof. Dr. Ahmet Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ

KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız Rektör Tekin’e yeni görevinin hayırlara vesile olmasını ve uğurlu gelmesi dileğinde bulundu. Sanatsal ve kültürel alanlarda iş birliğine hazır olduklarının çağrısını yapan Yıldız yeni dönemde de Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin seçmeli derslerinden olan Sosyo Kültürel ders programları kapsamında KÜSAD sanat yerleşkesinde Kütahya Kültürü Sanatı ve sanatçıları hakkında daha önceki yıllarda olduğu gibi katkı vereceklerini dile getirdi. Sanata eğilimli gençlere de her zaman destek vereceklerini belirten Yıldız, KSBÜ ile her türlü sanatsal kültürel alanlarda paylaşım ve iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

KSBÜ rektörü Prof.Dr. Ahmet Tekin de her türlü iş birliğine açık olduklarını ifade ederek, Kütahya Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız’a ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *