BİR GÜN BU ŞEHİR MAVİ-LACİVERTE BOYANACAK; HOŞÇAKAL EY ŞANLI KÜTAHYA

335

Karşıyaka Spor’a transfer olan Erdinç Çepoğlu, “Gönül isterdi ki hedeflenen şampiyonluğu birlikte omuz omuza kutlayalım. Bu yarayı da yanımda götürüp öyle veda ediyorum sizlere. Ama biliyorum ki bir gün bu şehir mavi-laciverte boyanacak. Hoşçakal ey şanlı Kütahya…” dedi.

Belediye Kütahyaspor’da takım kaptanlarından 33 yaşındaki Erdinç Çepoğlu, 1 yıllık anlaşma ile Karşıyaka Spor Kulübü kadrosuna dahil oldu.

‘MAVİ-LACİVERT ÇUBUKLUYU ÇOK SEVDİM’

Mavi lacivertli taraftarın büyük bir sevgi duyduğu Çepoğlu, vedasını şu sözlerle duyurdu: “Bir şehrin sevilmesi gereken neyi varsa sevdim. Esnafını, sıcak insanlarını, yeşilini, mavisini ve sırtıma geçirdiğim o mavi-lacivert çubukluyu çok sevdim. Başta Belediye Başkanımız Alim Işık’a, Abdullah Damcı Başkanıma, Erdoğan Çolak Başkanıma, bu kulübe gelmemde büyük emek harcayan Tolga Tağ abime, bütün Başkan yardımcılarıma, yönetici abilerime, tüm Kütahyaspor ailesine, çalıştığım tüm hocalarıma ve beni her zaman bağrına basan şanlı Kütahyaspor taraftarlarına teşekkürlerimi bir borç bilirim.”

‘BU YARA DA BENİMLE GELECEK’

İki yıl boyunca üst üste 2.ligin kapısından döndüklerini hatırlatan Çepoğlu, “Gönül isterdi ki hedeflenen şampiyonluğu birlikte omuz omuza kutlayalım. Bu yarayı da yanımda götürüp öyle veda ediyorum sizlere. Ama biliyorum ki bir gün bu şehir mavi-laciverte boyanacak. Hoşçakal ey şanlı Kütahya…” şeklinde konuştu.

İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *