VALİ MUSA IŞIN GÖREVE BAŞLADI ‘İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE BAŞARACAĞIZ’

284

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Kütahya’ya atanan Vali Musa Işın görevine başladı. İnsan odaklı bir anlayış içerisinde çalışacaklarını belirten Vali Işın “Kütahya’mızın her alanda kalkınmasını ve refah seviyesinin yükseltilmesini hemşehrilerimle, tüm kişi ve kurumlarla iş birliği içinde başaracağız” dedi

Valiler Kararnamesi Kütahya’ya atanan Vali Musa Işın Kütahya’da görev yapacağı için onur duyduğunu belirterek “Kuruluşun ve kurtuluşun, tarihin ve şehzadelerin şehri, ecdat yadigârı Kütahya ilimizde bugün göreve başlamış bulunuyorum. Allah mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

‘İNSANIMIZI MERKEZ İTTİHAZ EDECEĞİZ’

İnsanı temel alan hizmet anlayışına vurgu yapan Vali Işın “Şahsıma itimat edip beni bu ulvi göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve İçişleri Bakanımıza şükranlarımı arz ederim” dedi. ‘Aziz Şehir’ olarak nitelendirdiği Kütahya’da görev yaparken tüm mesai arkadaşlarıyla birlikte önceliklerinin her zaman hak ve adalet olacağına dikkat çeken Vali Işın ““İnsanımızı merkez ittihaz ederek, insan temel hak ve hürriyetlerine ve hukukun temel prensiplerine bağlı kalarak adalet anlayışı içerisinde hemşehrilerimize hizmet etmek temel düsturumuz olacaktır” şeklinde konuştu.

‘YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ TAMAMEN ŞEFFAF OLACAK’

Şeffaflık ilkesine verdiği önemi dile getiren Vali Işın “Her bir insanımız varlığıyla, inancıyla, fikir ve düşünceleriyle bizim için kutsaldır ve dokunulmazdır.  Yönetim anlayışımız tamamen şeffaf, hesap verebilirlik ve katılımcı ilkelere dayanacaktır” ifadelerine yer verdi.

‘GAYRET BİZDEN TEVFÎK ALLAH’TANDIR’

Kütahya’nın her alanda kalkınması için iş birliği ve huzur içinde bir çalışma yürüteceklerini kaydeden Işın “Bu anlayış çerçevesinde; Kütahya’mızın her alanda kalkınmasını ve refah seviyesinin yükseltilmesini milletvekillerimizle, siyasi partilerimizle, belediyelerimizle, muhtarlarımızla, özel sektörle, mesai arkadaşlarımızla ve halkımızla eşgüdüm ve iş birliği içinde başaracağız” diye konuştu.

Bir önceki Kütahya Valisi Vali Ali Çelik’e ve görev yapmış diğer tüm valilere Kütahya’da yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür sunan Vali Işın sözlerine şöyle son verdi; “Kütahyalı hemşehrilerimle gönül birlikteliğimizi baki kılarak, hemşehrilerime sağlık ve mutluluk dileklerimle saygı ve sevgilerimi arz ederim. Bu güzel şehre ve bu güzel insanlara hizmet etme şerefini bana bahşettiği için Rabb’ime hamd ediyorum. Gayret bizden, tevfîk Allah’tandır.”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *