KÜGİAD’DAN KÜTAHYA’YI BİRLEŞTİREN ORGANİZASYON

299

KÜGİAD’ın yoğun bir katılımla gerçekleştirilen 30.yıl Aile Pikniğinde Kütahya’da uzun zaman sonra ilk kez yaşanan birlik ve beraberliğin mutluluğu yüzlerden okundu. Kütahya protokolü ve misafirler samimi bir sohbeti paylaşırken KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya, “Kütahya’da samimi ortamın kurulmasına katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) 30.yılını Çamlıca Tabiat Parkı’nda düzenlenen aile pikniği ile kutladı.

YOĞUN BİR KATILIM SAĞLANDI

Pikniğe AK Parti Kütahya Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Baro Başkanı Av.Edip İlkay Sunay, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kırbaç, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya İl Müftüsü İrfan Açık, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Murat Demir, KUTSO Başkan Vekili Emin Yüce, Kütahya Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı ve Murat Arık, Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arabacı, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ile birlikte KÜGİAD eski başkan ve yöneticileri, çok sayıda KÜGİAD üyesi genç iş insanı ve ailesi katıldı.

Sık sık Kütahya protokolünü samimi bir ortamda birleştirme hedefini dile getiren KÜGİAD, pikniğin samimi sofraları, oynanan oyunlarla istenilen atmosferi yakaladı. Mangal ateşinin yakılması ile davetlilere ekmek arası sucuk, köfte ve ayran minik misafirlere ise dondurma ikram edildi.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen piknikte katılımcılar sıcak bir sohbeti paylaştı, oyunlar oynandı, yarışmalar düzenledi. Kütahya’da uzun zaman sonra yaşanan birlik ve beraberliğin mutluluğu yüzlerden okundu.

‘PİKNİK ORGANİZASYONU

YILLARCA DEVAM EDECEK’

Pikniğin organizasyonunda emeği geçen tüm KÜGİAD Yönetim Kurulu üyelerine ve pikniğe katılan misafirlere teşekkürlerini sunan Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği Başkan Osman Altınkaya, “İlk kez organize ettiğimiz aile pikniğimizin bundan sonraki yıllarda daha iyisini yapmak için çaba göstererek, Kütahya’da samimi ortamın kurulmasına katkıda bulunmak istiyoruz. Aile pikniğinde büyük fekadarlıklar yapan Yönetim Kurulu arkadaşlarıma ve üyelerimize ve bunun yanında derneğimizin bugünlere gelmesinde emeği olan tüm başkan ve yöneticilerimize, üyelerimize de teşekkür etmek istiyorum.”dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *