‘ZÜCHEX FUARI İLİMİZİN DİNAMİKLERİNİ TETİKLİYOR’

453

Keramika olarak Züchex Fuarına 6 aylık bir özverili çalışma ile hazırlandıklarını ifade eden Keramika Genel Müdürü Emin Yüce, Fuar, katılımcıların birçoğunun yabancı olması ve her sene gelen ziyaretçi profilinde sayının giderek artması hem ilimizin dinamiklerini hem de sektörün dinamiklerini tetikliyor.” Şeklinde konuştu.

Züccaciye sektörüne yön veren Züchex Fuarı, her yıl eylül ayında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Gerek yerli gerek yabancı katılımcılarla oldukça yoğun geçen fuara Kütahya’dan da birçok marka  katılım gösteriyor. Bu markalardan biri olan Keramika’nın fuar hazırlıkları ve çalışmaları hakkında konuşan Keramika Genel Müdürü Emin Yüce, fuarın ilimiz ve markaları için neden önemli olduğuna dair görüşlerini aktardı.

‘FUARLAR KERAMİKA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’

Keramika olarak fuarların marka için öneminin yadsınamaz olduğunu ifade eden Emin Yüce, “Her fuar bizim için yenilik ve heyecan demek. Özel bir ekip ile hazırlanan serilerimizin raflarda yerini almasını sağlayan birçok çalışma neredeyse  6 aylık bir  özverili çalışmanın ürünü diyebiliriz. Züchex Fuarı ise Türkiye için oldukça önemli bir yere sahip. Katılımcıların birçoğunun yabancı olması ve her sene gelen ziyaretçi profilinde sayının giderek artması hem ilimizin dinamiklerini hem de sektörün dinamiklerini tetikliyor.” Şeklinde konuştu.

KERAMİKA YAPAY ZEKA  KREASYONLARI İLE ZÜCHEX’TE

Keramika olarak Züchex Fuarında yapay zeka teknolojileriden aldıkları destek ile birçok dekoru ürünlerine yansıttıklarını dile getiren Yüce, “Bildiğiniz üzere teknoloji baş döndürücü hızla gelişim gösteriyor ve uzakta kalmanız olanaksız hale geliyor. Bu nedenle yatırımlarımızı bu alana yönettiğimiz için, sonuçlarını fuarda standımıza gelen ziyaretçilerimizden alacağımız feedbacklerle ölçümlüyor olacağız. Ayrıca Züchex Fuarı için hazırlanan sır serilerinde; sır yüzeylerine metalik ve parlak görünümler kazandırılarak ,2024-2025 renkleri  de çalışıldı. Hızla gelişen ve değişen trendlere uyum sağlamak amacıyla farklı sırlama teknikleri ve aplikasyonlar uygulandı. Yeni yapılan farklı sır ve teknikler ile günümüz trendlerine yol vererek,  farklılık gösteren tüketici tercihleri göz önünde bulundurularak yeni sırlar ve tasarımlar hazırlandı.” Şeklinde konuştu.

Keramika olarak yeniliklere ilham olacak kreasyonları ile 8. Hall A10 da yer aldıklarını dile getiren Yüce, stantlarına ve yeni kreasyonlarına olan ilgiye değinerek fuarın Kütahya’daki tüm katılımcılara hayırlı olmasını diledi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *