GÖZETLEME KULESİ VE KUŞ KÖYÜ’NDEKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

274

Yedigöller Rekreasyon Alanı’ndaki 17 metrelik gözetleme kulesi ve Kuş Köyü’ndeki çalışmalar devam ediyor. Projenin Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılması planlanıyor

Yaptığı yatırımlarla şehri geleceğe taşıyan Kütahya Belediyesinin en önemli projelerinden birisi olan Yedigöller Rekreasyon Alanı’ndaki 17 metrelik gözetleme kulesi ve Kuş Köyü’ndeki çalışmalar devam ediyor.

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılması planlanan Yedigöller’de ayrıca, peyzaj ve düzenleme çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. 255 bin metrekarelik alanda inşa edilen Yedigöller Rekreasyon Alanı, içinde barındıracağı donatılarla şehrimize değer katacak.

Yedigöller Rekreasyon Alanı’nda; eğlence alanları, gezinti alanları, sportif alanlar, bisiklet parkurları, yürüme parkurları, restoran, trafik eğitim pisti, kafeterya, çocuk köyü, kuş köyü, piknik alanları, olta balıkçılığı gibi ihtiyaç duyulan her türlü sosyal aktivitenin yapılabileceği alanlar olacak.

KÜTAHYA BELEDİYESİ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *