ORMAN ŞEHİDİ MURAT YILDIRIM’IN İSMİ ILICA EĞİTİM MERKEZİNE VERİLDİ

345

‘İSMİ YARINLARA TAŞINACAK’

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Ilıca Eğitim Merkezi binasına Orman İşletme Şefi Şehit Murat Yıldırım’ın adının verildiğini ifade eden Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, “Vazifesini canı pahasına son nefesine kadar yapan Orman İşletme Şefimiz Murat Yıldırım’ı asla unutmayacağız.” Dedi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Ilıca Eğitim Merkezi binasına Orman İşletme Şefi Şehit Murat Yıldırım’ın adı verildi.

Kütahya’da 30.08.2023 günü Gedikoğlu mevkiinde çıkan orman yangınına müdahale ederken yaralanan ve yoğun bakımda tedavisi devam ederken, 31.08.2023 tarihinde şehit olan Orman İşletme Şefi Murat Yıldırım’ın adını yaşatmak için Ilıca Eğitim Merkezinin adı Şehit Murat Yıldırım Eğitim Merkezi ve Bölge Müdürlüğü Merkez Toplantı Salonu yeniden düzenlenerek adı “Şehit Orman İşletme Şefi Murat Yıldırım Toplantı Salonu” olarak değiştirildi.

Bölge Müdürü Erdal Dingil Şehit Murat Yıldırım’ın özgeçmişinin ve fotoğrafının bulunduğu tabelayı da Şehit Murat Yıldırım Eğitim Merkezi olarak yeniden düzenlenen binanın girişine astı.

‘KAHRAMANLIĞI HİÇ

UNUTULMAYACAK’

Gedikoğlu mevkiinde çıkan orman yangınında göstermiş olduğu kahramanlığı unutmamak ve her zaman hatırlamak adına Ilıca Eğitim Merkezi ve Bölge Müdürlüğü toplantı salonuna şehitin adını verme kararı aldıklarını belirten Bölge Müdürü Erdal Dingil; “Çalışkan, ormanlarımız için canla başla görev alan, vazifesini canı pahasına son nefesine kadar yapan Orman İşletme Şefimiz Murat Yıldırım’ı asla unutmayacağız. Bizler de her zaman şehidimizin ailesinin yanında olduğumuzu göstermek ve şehidimizin hatırasını yaşatmak için merkezimize ve toplantı salonumuza ismini vermeyi uygun gördük. Bunun yanı sıra Parmakören Köyünde de Şehit Murat Yıldırım Hatıra Ormanı kuracağız, çalışmalarımız sürüyor, dikim mevsiminde fidanlarımız toprakla buluşacak ve Murat Yıldırım ismi yarınlara taşınacak. Rabbim tüm şehitlerimize rahmet eylesin” dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *