2. KÜTAHYA TANITIM GÜNLERİ 6 EKİM’DE BAŞLIYOR KÜTAHYA’NIN DEĞERLERİ İZMİR’DE TANITILACAK

316

Kütahya’ya özgü el sanatları, seramik ve çinicilik gibi geleneksel ürünlerin yanı sıra yöresel lezzetlerin sunulacağı Kütahya Tanıtım Günleri İzmir Bostanlı Pazar Yeri’nde ziyaretçilere kapılarını açacak

Kütahya Valiliği himayesinde, Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek “Kütahya Tanıtım Günleri” için hazırlıklar sürüyor. Vali Yardımcısı Mustafa Demir’in başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, hazırlıkların son durumu gözden geçirildi.

Kütahya Tanıtım Günleri’nin 6 Ekim’de İzmir Bostanlı Pazar Yeri’nde ziyaretçilere kapılarını açacağını belirten Vali Yardımcısı Mustafa Demir, geçen yılki fuarın büyük ilgi gördüğünü ve 4 gün boyunca Kütahya’ya özgü el sanatları, seramik ve çinicilik gibi geleneksel ürünlerin yanı sıra yöresel lezzetlerin sunulacağı fuarın ziyaretçilere Kütahya’yı yakından tanıma fırsatı sunacağını kaydetti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal’ın hazırlıklar hakkında katılımcıları bilgilendirdiği toplantı görüş ve önerilerin paylaşılmasının ardından sona erdi. Toplantıya; kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ile paydaş kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

KÜTAHYA VALİLİĞİ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *