ÖĞRENCİLER ŞEHRE GELDİ

236

Üniversitelerde derslerin başlamasıyla Kütahya’da öğrenim gören üniversite öğrencileri, otobüs terminalinde karşılandı. Yurt Müdürlüklerinde incelemelerde bulunan DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Aileleriniz sizleri bize emanet etti. Her türlü sorununuzla kendi sorunumuz gibi ilgileneceğimizden kuşkunuz olmasın.” Dedi

Üniversitelerde derslerin başlamasıyla Kütahya’da öğrenim gören üniversite öğrencileri, Kütahya’ya geldi. Otobüs ve tren terminallerinde yoğunluk yaşanırken öğrencinin şehre dönmesiyle cadde ve sokaklar da hareketlendi.

ÖĞRENCİLER TERMİNALDE KARŞILANDI

Telaşın en yoğun olduğu noktalardan biri de Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtları oldu. Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Liderleri gönüllü gençler ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, öğrencileri, otobüs terminalinde lokum ve kolonya ikramları ile karşıladı. Kurulan stantlarda öğrenci ve ailelerine yurtlar ve Gençlik Merkezleri ile ilgili bilgiler verildi.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla yurtlara kayıt yaptıran öğrenciler ve aileleriyle bir araya gelen ve öğrencileri dinleyen DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak Yurt Müdürlüklerinde incelemelerde bulundu.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Gençlik Spor İl Müdürü Ercan Şirin merkez yurtlarda kalan öğrencilerle bir araya geldi.

‘SİZLER BİZE AİLELERİNİZİN EMANETİSİNİZ’

Rektör Kızıltoprak, “Aileleriniz sizleri bize emanet etti. Her türlü sorununuzla kendi sorunumuz gibi ilgileneceğimizden kuşkunuz olmasın. Öğrenci memnuniyetini sürekli yüksek tutmaya çalışıyoruz. Farklı zamanlarda çeşitli ortamlarda sizleri dinlemeye ve sorunlara çözüm bulmaya gayret ediyoruz. Yönetim olarak öğrencilerimizin kaldıkları yurtlarda rahat etmelerini ayrıca önemsiyoruz” dedi.

Öğrenciler ve ailelerini sevgiyle karşılayan Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, bilgilendirme ve kayıt işlemlerini gerçekleştirdi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *