‘DPÜ ELİNDEN GELENİ YAPACAK’

270

DPÜ’nün TEKNOFEST İzmir’de kurduğu standı ziyaret ederek öğrencilerle buluşan DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, TEKNOFEST takımlarının başarılarının devamı için DPÜ’nün elinden geleni yapacağını vurguladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Aydın, DPÜ’nün TEKNOFEST İzmir’de kurduğu standı ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

KÜTAHYA’YI TEMSİL ETTİLER

Çiğli 2. Ana Jet Üssü’nde düzenlenen TEKNOFEST İzmir’deki standı ziyaret eden Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Aydın eşlik etti. Ziyaret kapsamında üniversite akademisyenlerinden TEKNOFEST Topluluğu akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Samet Öngen, Arş. Gör. Sait Altun ve öğrencilerle görüşen, çalışmaları hakkında bilgi alan Prof. Dr. Kızıltoprak, DPÜ’yü ve Kütahya’yı dünyanın en büyük havacılık ve teknoloji fuarında temsil eden öğrencileri ve akademisyenleri tebrik etti.

Alandaki finalist takım CAREIFY ile İHA takımları KARANDA ve ARTUN, roket takımıÜLGEN, model uydu takımı URAZ’da yer alan öğrencilerle uzun süre sohbet eden ve çalışmalarını inceleyen Prof. Dr. Kızıltoprak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TEKNOFEST İzmir konuşmasını takip ettikten sonra DPÜ gibi TEKNOFEST paydaşı olan çeşitli kurumların idarecileriyle birlikte ana sahnede yer aldı.

RADYO DUMLUPINAR CANLI YAYINA KATILDILAR

Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, rektör yardımcısı Prof. Dr. Özer Aydın ile TEKNOFEST Ankara’da olduğu gibi Radyo Dumlupınar’ın canlı yayın konuğu oldu. Radyo Dumlupınar canlı yayınında TEKNOFEST takımlarının başarılarının devamı için DPÜ’nün elinden geleni yapacağını ifade eden Rektör Kızıltoprak, röportajın ardından TEKNOFEST alanında yer alan İzmir Valiliği, Boğaziçi, Gazi ve İstanbul Teknik üniversiteleri ile BAYKAR stantlarını ziyaret etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *