DPÜ’DEN CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL 100. YIL SPOR ŞENLİĞİ

199

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında 26 – 27 Ekim günü saat :09:00 – 18:00 saatlerinde DPÜ Spor Bilimleri Fakültesi Bahçesi’nde Plaj Voleybolu, Ayak Tenisi, 3×3 Basketbol, Tenis, Dart, Exergamıng, Kaleye İsabet Oyunu, Masa Tenisi, Bocce ve Ödüllü Bilgi Yarışmaları düzenlenecek.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Spor Bilimleri Fakültesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 100. Yıl Spor Şenliği düzenleyecek.

BAZI ETKİNLİKLERE ÖN KAYIT ŞART

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında 26-27 Ekim 2023 tarihlerinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenecek olan 100. Yıl Spor Şenliği etkinlikler, ön kayıt gerektiren ve ön kayıt gerektirmeyen olmak üzere iki şekilde düzenlenecek.

Ön kayıt gerektiren etkinlikler kapsamında Plaj Voleybolu, Ayak Tenisi, 3×3 Basketbol, Tenis müsabakaları, Ön kayıt gerektirmeyen etkinlikler kapsamında Dart, Exergamıng (Sanal Bisiklet), Kaleye İsabet Oyunu, Masa Tenisi, Bocce ve Ödüllü Bilgi Yarışmaları düzenlenecek. Ön kayıt gerektiren etkinliklere Kütahya Dumlupınar Üniversitesi resmi sitesinden başvuruda bulunulabilecek.

DPÜ ÖĞRENCİLERİ KATILABİLECEK

Şenlik kapsamında düzenlenecek olan etkinlikler ve müsabakalar katılım için DPÜ öğrencisi olmak zorunlu olacak. Müsabakalar öncesinde sağlık ve disiplin beyanı öğrenciler tarafından imzalanacak. 

Şenlik, 26 – 27 Ekim günü saat :09:00 – 18:00 saatlerinde DPÜ Spor Bilimleri Fakültesi Bahçesi’nde gerçekleştirilecek.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *