KOMİTE BAŞKANLARI MECLİSE BİLGİ VERDİ

195

KUTSO Kasım ayı meclis toplantısında TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli, Kadın Girişimciler Kurulu çalışmaları ve faaliyetleri, TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emre Kul, Genç Girişimciler  Kurulu çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi sundu

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Kasım ayı meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül ve KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler  Kurulu İcra Komitesi Başkanı  Sema Güral Sürmeli, TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sayın Emre Kul, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Komite Başkanları katıldı.

FİYAT TARİFESİ KONUSUNDA BİLGİ SUNULDU

KUTSO Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül başkanlığında yapılan toplantıda, ilgili gündem maddeleri gereğince, Meclis Divan Kâtibi Kemal Emre Olçar, bir önceki toplantının karar özeti vb. hususları, Yönetim Kurulu Üyesi M. Selman Hatipoğlu mali konuları, Meclis Üyesi Recep Çağdaş Hesapları İnceleme Komisyonu Raporunu, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Kırdar Ekim ayı faaliyet raporunu, Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aslan Kurulumuza intikal eden cafe, bistro ve pastane azami fiyat tarifesi ve kasaplar azami fiyat tarifesi hakkındaki bilgi sundu.

Kurum ve Kuruluşlarda ise KUTSO’yu temsilen TOBB Kütahya Kadın Girişimciler  Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sema Güral Sürmeli, Kadın Girişimciler Kurulu çalışmaları ve faaliyetleri hakkında haziruna bilgi verdi. TOBB Kütahya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emre Kul, Genç Girişimciler  Kurulu çalışmaları ve faaliyetleri hakkında haziruna bilgi sundu.

KUTSO Meclis Üyesi Habil Yılmaz, ‘’İçimizden Bir Ses’’ gündeminde, günümüzdeki aile yapımız hakkında haziruna bilgi sunumunu paylaştı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *